منوی سایت

آموزش قصابی شیراز

بازدیدها: 1040

آموزش قصابی شیراز

آموزش قصابی شیراز

در این پست از سارجو میخواهیم در مورد قصابی و آموزش قصابی صحبت کنیم.

گوسفند گوشت پرطرفداری است و در میان طرفداران گوشت گوسفند، بره یا گوسفند جوان یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین گوشت‌های قرمز است.
گوشت این حیوان طعم لذیذ و بی‌نظیری دارد و در عین حال در پخت بسیاری از کباب‌ها مانند

  • کباب،
  • بریانی،
  • استیک،
  • خورشت،
  • آبگوشت
  • و غیره کاربرد دارد.

آموزش قصابی

دوره قصابی چه دوره ای است؟ دوره ای کاملا تئوری درقالب بسته های آموزشی فیزیکی و محتوای آنلاین.
یک میانبر واقعی برای صرفه جویی در وقت، انرژی و هزینه.

درباره دوره:

فعالیت فراگیران در بخش قصابی در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند.

  • مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی ,
  • قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر ,
  • تولید و عرضه کنندگان فراورده های گوشتی و پروتوئینی ,
  • فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها ,
  • پرسن…
 مدیریت قصابی حرفه ای , فرایند قصابی در آشپزخانه هتل , قصابی در آشپزخانه رستوران و قصابی در کترینگ
ادویه شناسی ؛ ادویه های ترکیبی و مرینیت ها

 خدمات مشاوره و راه اندازی قصابی ها و سوپر پروتوئینی ها

جایگاه شغلی :

فعالیت فراگیران در بخش قصابی در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند .

مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی , قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر , تولید و عرضه کنندگان فراورده های گوشتی و پروتوئینی , فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها , پرسنل بخش قصابی هتلها و پرسنل قصابی کترینگ ها.

بیشتر بخوانید:

هدف دوره :

آموزش فراگیران و آشنایی آنان با انواع گوشتها , خواص , تخته کاری و انواع برش گوشت ها , بسته بندی , آماده سازی و مزه دار نمودن مواد اولیه …

محتوای دوره :

1- آشنایی با تجهیزات قصابی و لوازم انفرادی قصابی وتجهیزات قصابی صنعتی .

2-شناخت انواع گوشت و قسمتهای لاشه در قصابی.

3-آشنایی با خواص , مشخصات و خصوصیات انواع گوشت و مواد اولیه پروتوئینی در قصابی.

4-شناخت و کاربرد بخش های مختلف انواع گوشتهای قرمز ؛ سفید و آبزیان در قصابی.

5-شناخت کیفیت پخت و بهره وری بهینه از انواع مواد گوشتی در قصابی.

6-قطعه بندی و برش هادر قصابی.

7-شرایط پخت و نگهداری.

8- آماده سازی آشنایی با ادویه های مخصوص و مرینت کردن انواع گوشت های سفید و قرمز و نیز انواع آبزیان.

9-بهداشت مواد اولیه , محیط و فردی در قصابی.

10- طرز طهیه انواع سوسیس ؛ کالباس های پروتوئینی و همبرگر.

نوع گواهی نامه صادره :

از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با قابلیت ترجمه و تایید صادر می گردد.
با توجه به درخواست کشور های خارجی به نیروهای متخصص در امور قصابی و فناوری مواد گوشتی و اعطای امتیاز مهاجرت و ویزای کار فراگیرانی که مایل به دریافت گواهی نامه بین المللی از موسسه بین المللی هوریزان با آرم شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و جهانگردی اروپــــا دارای امتیاز  مهاجرت و درخواست ویزای کار می باشند می توانند با پرداخت هزینه مربوطه گواهی نامه بین المللی قصابی حرفه ای را نیز دریافت نمایند.

در مورد این پست نظر بدهید
[Total: 3 Average: 4.3]

دسامبر 29, 2019
دسته بندی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه
آخرین دیدگاه‌ها
ثبت و تبلیغات رایگان کسب و کار شما!
فروشگاه بدلیجات و اکسسوری در شیراز x بخوانید...