منوی سایت

شیرینی خانگی

بازدیدها: 1619

پختن شیرینی خانگی

تهیه شیرینی خانگی برای ایام عید بیشتر از بقیه ایام سال برای خانم ها خوشایند است. اگر شما نیز به دنبال مدل شیرینی خانگی جدید هستید و یا به دنبال طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر به فضای مجازی آمده اید با سارجو همراه باشید تا دستور پخت چند شیرینی خانگی محبوب را به شما آموزش دهد. در ایام عید شیرینی های که کوچک باشند مناسب تر هستند. ما طرز تهیه چند شیرینی خانگی مناسب عید و ساده را که نیاز به مهارت خاص و وسایل حرفه ای ندارند را به شما آموزش میدهیم.

آموزش شیرینی خانگی با دستورات راحت

اموزش شیرینی های خانگی با طرز تهیه ساده را در این مطلب بخوانید.

آموزش چند شیرینی خانگی مناسب ایام عید

1- شیرینی نخودچی:

شیرینی نخودچی یک شیرینی ساده و سنتی مناسب عید است که در بین شیرینی ها بسیار رواج دارد. شیرینی نخودچی جزء شیرینی های خشک می باشد.

  • زمان تهیه خمیر شیرینی حدود 20 دقیقه.
  • زمان پخت شیرینی حدود 20 دقیقه.

 

طرز تهیه شیرینی خانگی نخودچی

با ما طرز تهیه شیرینی خانگی را بیاموزید. شیرینی خانگی دانتل یکی از محبوب ترین شیرینی هاست.

این شیرینی اصیل ایرانی متعلق به شهر قزوین می باشد.

 

مواد لازم شیرینی نخودچی

مقدار لازم

آرد نخودچی نیم کیلو
روغن جامد 250گرم
هل یک قاشق مربا خوری
پودر قند 250گرم

 

  • برای تهیه شیرینی خانگی نخودچی ابتدا، آرد نخودچی و پودر قند را جداگانه الک کنید.
  • روغن جامد را با پودر قند آنقدر با همزن میزنیم تا سبک و خامه ای شود(اصلا از کره به جای روغن جامد استفاده نکنید. باعث سفت شدن شیرینی می شود. در صورت استفاده از روغن شیرینی پزی، نتیجه کار بهتر میشود).
  • آرد نخودچی را در چند مرحله به روغن و پودر قند اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم(باید آنقدر ورز دهیم تا خمیر یکدست و نرم به دست بیاید).
  • هل پودر شده را هم برای عطر بهتر به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.
  • در صورتی که خمیر را برای چند ساعت و یا یک روز استراحت دهید، نتیجه بهتر میشود.
  • بعد از استراحت، خمیر را روی سطح صاف به ضخامت مناسب پهن کنید. با قالب،شکل شیرینی را درست کنید.
  • شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بچینید.
  • دمای فر 160درجه سانتی گراد باید باشد.
  •  میتوانید از خلال بادام یا پسته یا پودر دارچین قبل از پخت برای تزئین استفاده کنید.
  • زمان پخت بین رب ساعت تا 20 دقیقه میباشد.
  • به شیرینی ها در حین پخت سر بزنید تا تغییر رنگ ندهند و یا نسوزند.
  • اجازه دهید شیرینی سرد شده و بعد در ظرف بگذارید.

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی

شیرینی نارگیلی خانگی مناسب تمام ایام سال است . شیرینی خانگی رفسنجان نیز گزینه مناسبی است.

شیرینی نارگیلی از شیرینی های یزدی می باشد.

 

مواد لازم شیرینی نارگیلی خانگی

مقدار لازم

پودر نارگیل 125 گرم
روغن مایع 25گرم
سفیده تخم مرغ 4عدد یا 125 گرم
شکر 1 پیمانه سر پر
سرکه یا آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

 

  • در مرحله اول سفیده تخم مرغ را 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا سرد شود.
  • سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا کف کند و از ظرف جدا نشود.
  • سرکه یا آبلیمو را در حین زدن سفیده تخم مرغ اضافه کنید(نوع سرکه اهمیت ندارد و برای تغییر رنگ ندادن شیرینی استفاده میشود).
  • پودر نارگیل، شکر، روغن را به مواد اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی مواد را با هم ترکیب کنید.
  • دمای فر را از قبل 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • مواد را در قیف یا ماسوره بریزید و در سینی مواد را با فاصله از هم بریزید.
  • ده دقیقه برای پخت شیرینی کافی است.
  • اجازه دهید شیرینی سرد شود سپس از کاغذ روغنی جدا کنید(در صورت چسبیدن مواد به کاغذ یک پارچه را خیس کرده و از پشت کاغذ روغنی به شیرینی بگذاربد تا مرطوب شود. شیرینی بعد از چند دقیقه از کاغذ جدا میشود).
  • شیرینی را در ظرف در دار بگذارید تا خشک نشود.

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

شیرینی کشمشی بسیار ماسب عصرانه است .

شیرینی نارگیلی شیرینی ایرانی است که بسیار مناسب عصرانه همراه با چای می باشد.

 

مواد لازم شیرینی کشمشی خانگی

مقدار لازم

تخم مرغ 2عدد متوسط
پودر قند 200گرم
روغن جامد یا شیرینی پزی 100 گرم
روغن مایع 10گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد 150 گرم
کشمش 80تا 100 گرم

 

  • ایتدا روغن جامد و مایع را با پودر قند ترکیب کنید و با همزن بزنید تا سفید رنگ شود و خامه ای شکل شود.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی به ترکیب اضافه منید و هر کدام را به مدت یک دقیقه با ترکیب با دور متوسط همزن بزنید.
  • وانیل یا هل را به ترکیب اضافه کنید.
  • مقداری از آرد را بردارید و کشمش ها را در آن بغلتانید تا کشمش ها آردی شوند.
  • آرد را مواد اضافه کنید و یک دقیقه با همزن مواد را ترکیب کنید با هم.
  • سپس کشمش ها را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مواد را با هم ترکیب کنید.
  • توی قیف بریزید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است با فاصله از هم بریزید.
  • دمای فر از قبل باید 180درجه باشد و زمان پخت 15 تا 20 دقیقه است.

 

طرز تهیه قطاب

قطاب یک شیرینی سرخ کردنی مخصوص شهر یزد میباشد. طرز تهیه شیرینی خانگی کرمان دانلود انواع شیرینی خانگی

این شیرینی مقوی یزدی ،دارای دستورات متفاوتی است.

 

مواد لازم قطاب

مقدار لازم

ماست کم چرب نصف فنجان
آرد 2 فنجان
زرده تخم مرغ دو عدد
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
روغن جامد نصف فنجان
گلاب 4قاشق مرباخوری
پودر هل یک قاشق مربا خوری
بادام خورد شده 2قاشق غذا خوری
پسته خورد شده 3قاشق غذا خوری
گردو خورد شده 3 قاشق غذا خوری
پودر قند یک فنجان

 

قطاب یک شیرینی خانگی راحت و بدون فر است. این شیرینی خانگی خوشمزه بسیار مقوی و پر خاصیت میباشد.

  • ابتدا مغز ها را با گلاب و پدر قند یا شکر و هل با هم ترکیب کنید و چرخ یا آسیاب کنید تا یک خمیر یکدست به وجود آید.
  • برای تهیه خمیر قطاب، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
  • زرده تخم مرغ و روغن را به ترکیب خمیر اضافه کنید.
  • سپس طی چند مرحله آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
  • خمیر را به قطر چند میلی متر روی سطح صافی پهن کنید. قالب بزنید.
  • مقداری از ترکیب مغز را برداشته و روی خمیر بگذارید و خمیر را به طرح دلخواه بپیچید.
  • روغن را داغ کنید و قطاب ها را در روغن مقداری سرخ کنید تا طلایی شود.
  • میتوانید روی قطاب ها را با پودر قند زیبا کنید.

 

طرز تهیه باسلوق

باسلوق سوغات مراغه و یک شیرینی بدون فکر است. تزیین شیرینی خانگی عید را در سارجو بیاموزید.

باسلوق یک شیرینی مراغه ای ساده میباشد که طعم شیرین ان بسیار برای بچه ها خوشایند است.

 

مواد لازم باسلوق

مقدار لازم

نشاسته 150گرم
آب 2 و نیم پیمانه
شکر 400گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو به مقدار لازم
مغز پسته به مقدار لازم

 

باسلوق شیرینی بدون فر و ساده ای میباشد که به عنوان سوغات ملایر و مراغه از آن یاد می شود. این شیرینی خانگی را میتوانید خیلی راحت و بدون هیچ مهارت خاصی بسیار زیبا درست کنید و لذت ببرید. طرز تهیه این شیرینی فانتزی خانگی را ببینید و لذت ببرید.

  • در یک قابلمه نچسب نشاسته را آب سرد حل کنید.
  • پودر ژلاتین را با گلاب ترکیب کنید و چند دقیقه بماند.
  • ژلاتین و گلاب و شکر را به نشاسته اضافه کنید.
  • شعله را کم کنید و مرتب مواد را بهم بزنید تا ته نگیرد.
  • حدود 20 دقیقه باید مواد روی شعله باشند تا حالت خمیری بگیرد.
  • چند دقیقه اجازه دهید مواد سرد شود سپس مقداری از آ را برداشته و مغز گردو یا پسته روی آن گذاشته.
  • در پودر نارگیل بغلتانید.
  • شیرینی را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
  • این شیرینی اگر در هوای آزاد یاشد، خراب میشود.
  • میتوانید از پودر ژله به جای ژلاتین استفاده کنید. توجه داشته باشید دیگر شکر لازم نیست اگر از ژله استفاده کردید.

 

طرز تهیه سوهان عسلی

برای تزئین شیرینی خانگی عید میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. شیرینی خانگی برای عید نوروز در جدول

از سوهان عسلی میتوانید در هنگام نوشین چای به جای قند استفاده کنید.

 

مواد لازم سوهان عسلی

مقدار لازم

شکر یک لیوان
عسل یک قاشق غذا خوری
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
کنجد یا خلال بادام 3یا4 قاشق غذا خوری
  • شکر را در ظرفی بریزید و حرارت را کم کنید. شکر کم کم آب میشود.
  • عسل و روغن را اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا کاراملی شود.
  • کنجد یا خلال را اضافه کنید.
  • کف سینی را مقداری چرب کنید.
  • مواد را به اندازه دلخواه در سینی بریزید.
  • بعد از چند دقیقه سوهان ها سرد میشوند و از سینی جدا میشوند.
  • آنها را در ظرف در دار و جای خنک نگه داری کنید
در مورد این پست نظر بدهید
[Total: 4 Average: 5]

مارس 19, 2020
دسته بندی :
1
  1. پریسا صفرپور گفت:

    مرسی از اموزش شیرینی راحتی که گذاشتین.خیلی دستورای راحتی دارن و خوشمزه هستن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه
آخرین دیدگاه‌ها
ثبت و تبلیغات رایگان کسب و کار شما!
آموزش دف در شیراز x بخوانید...