کبابی نمکی شیراز
از معروفترین انواع کباب های ایرانی می توان کنجه لاری، دنده کباب، کباب بناب، کباب چنجه، کباب ترش، کباب کوبیده، کباب برگ، کباب سلطانی، کباب دوش، جوجه کباب، جوجه کباب دورنگ، کباب چوبی، کباب ترخونی، کباب حسینی، جوجه کباب بوقلمون، کباب شیشلیک، کباب بختیاری و… را نام برد.
کباب چنجه : از گوشت های تکه شده متوسط استفاده می شود.
کباب ترش :که کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می شود، این مواد از رب انار ترش یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می شود.
دنده کباب : کبابی کرمانشاهی است و معمولاً از گوشت چرخ شده دنده گوسفند تهیه می شود.
کبابی نمکی شیراز با محیطی آرام و دلنشین آماده پذیرایی از شما عزیزان میباشد. شما میتوانید نظرات خود را درباره کبابی نمکی برای ما کامنت کنید.