جگرکی کارون شیراز
دل یا همان قلب، از بهترین قسمت های بدن گوسفند می باشد که عمده حجم آن
را گوشت خالص تشکیل می دهد. دارای مزاج گرم و خشک، حرارت نسبتا زیاد و
بسیار پرانرژی بوده و برای افرادی که دچار ضعف قوا و سردی مزاج هستند توصیه
می شود. جگر یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی هاست که هر کس با هر نوع سلیقه ای
را به سمت خود می کشاند و راضی از پای سیخ های خالی اش بلند می کند.ریه یا جگر سفید دام مسوول تنفس و تبادل اکسیژن و دی اکسیدکربن است.
پروتئین و چربی آن کمتر از جگر سیاه و گوشت قرمز است، ولی کلسترول آن
تقریبا برابر جگر سیاه و بیشتر از گوشت گاو کم چرب است. جگرکی کارون شیراز یکی از بهترین و تمیزترین جگرکی ها در سطح شهر میباشد. شما عزیزان میتوانید نظرات و میزان رضایت خود را از جگرکی کارون شیراز برای ما کامنت بگذارید.
جگر دارای میزان زیادی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین ها و مواد
معدنی است. یک تکه 68 گرمی جگر حاوی 6٪ ارزش روزانه چربی های اشباع، 2٪
سدیم و 1٪ کربوهیدرات است. یک قسمت جگر ، حدود 130 کالری دارد.