بازدیدها: 1563
بهترین مراکز و فروشگاه لبنیات شیراز
اگر شما هم به دنبال مراکز و فروشگاه لبنیات شیراز میگردید، پس به مرجع خوبی مراجعه کردهاید. چرا که ما با جستجویی که در سطح شهر داشتیم توانستیم لیست بهترین فروشگاه لبنیات شیراز را برای شما گردآوری کنیم. برای مشاهده تلفن و آدرس دقیق فروشگاه لبنیات سنتی در شیراز ادامه مطلب را بخوانید.
فهرست عناوین مهم در مورد لبنیات شیراز:
لیست فروشگاه لبنیات سنتی در شیراز
همانطور که میدانید، برای تمامی افراد روی کره زمین، مصرف لبنیات جز مهمترین وعدههای غذایی است و برای خرید آن ترجیح میدهیم تازه ترین محصولات رو خریداری کنیم. اکنون اگر برای خرید محصولات لبنیاتی به دنبال بهترین مغازهها و فروشگاه لبنیات شیراز میگردید؛ جدول زیر میتواند کمک شایانی به شما بکنید. برای انتخاب بهترین فروشگاه لبنیات سنتی در شیراز کافیست در جدول زیر اسم و آدرس آنها را مشاهده کنید. به عنوان مثال فروشگاههای خوان یزدی یکی از چند فروشگاه زنجیره ای هستند که لبنیات سنتی در شیراز ارائه میکنند و از کیفیت خوبی برخوردار میباشند.
آدرس دقیق فروشگاه لبنیات سنتی شیراز
نام فروشگاه |
آدرس فروشگاه های لبنیات سنتی در شیراز |
شماره تماس |
لبنیات سنتی کلسیم |
شیراز، بلوار میرزای شیرازی، روبروی بلوار بهشت |
071-36239091 |
فرآورده های لبنیاتی سنتی خوان یزدی |
شیراز، شهرک گلستان، بلوار علامه امینی، بالاتر از فلکه اول.
شیراز، بلوار پاسداران، ابتدای خیابان شهید آقایی
شیراز، معالی آباد، نبش کوچه 31، جنب بانک ایران زمین. |
071-36210002 |
لبنیات سنتی طبیعت |
شیراز، بلوار میرزای شیرازی، نرسیده به فلکه قصردشت،
کوچه 1، نبش کوچه 1/12. |
071-36309088 |
محصولات لبنی سنتی سپید |
شیراز، بلوار ارتش، خیابان کارگر، نبش کوچه 7 . |
071-37284671 |
لبنیات آذربایجان |
شیراز، خیابان لطفعلی خان زند، حدفاصل چهارراه مشیر و
چهارراه نمازی، روبروی بازار کویتی ها |
071-32240488 |
لبنیات دام دوشان |
شیراز، بلوار ابونصر، بین خیابان جهان گیری و مصلی نژاد. |
071-37300704 |
فروشگاه مواد لبنی باران |
شیراز، بلوار پروین اعتصامی، نبش کوچه 7 . |
071-37236642 |
فروشگاه مواد لبنی دراک |
شیراز، خیابان شهید دوران، داخل خیابان شهید کشوری، سمت راست |
071-37221805 |
توضیح مختصر در مورد انواع فراوردههای لبنی
- پنیر،(پرمصرف ترین فرآورده لبنی) از راه مایه زدن به شیر از طریق افزودن آنزیم رنت یا اضافه کردن اسید که شیر را دَلَمه میکند فراهم میکنند. سپس این بخش دلمه شده را که جامد آبکی است با فرایند پرس از آب پنیر جدا میکنند. بر حسب میزان پرس انجام گرفته انوع پنیرهای سخت، نیمه سخت، نرم تولید میشود. گفتنی ست روشهای زیادی برای درست کردن پنیر هست و پنیر بر اساس نوع فرایند تولید انواع بسیار زیادی دارد.
- سرشیر، چربی تجمع یافته شیر در قسمت یک دهم بالایی ترکیب
- خامه، چربی شیر است که از سرشیر گرفته میشود یا در روش صنعتی مستقیم از شیر خام گرفته میشود.
- کره، چربی شیر است که از فرایندی تحت عنوان زدن شیر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تولید میشود. دارای انواع مختلف ترش (تخمیری) و شیرین (بدون تخمیر) میباشد.
- شیر خشک، از خشک شدن صنعتی شیر به روشهای پاششی و یا تزریقی به دست میآید.
- ماست، از راه افزودن باکتریهای استرپتوکوک و لاکتوباسیل یا همان مایه که شیر را تخمیر میکند حاصل میشود.
- کشک، از جوشاندن دوغ و صاف کردن و خشک کردن آب آن بدست میآید.
- تَرف یا سُج یا قره قروت، خوردنی ای ترش مزه که از جوشاندن آب صاف شده کشک و خشکاندن آن بدست میآید.
- مَسکه، کره ای که از زدن ماست و جدا کردن دوغ بدست میآید، به آن کره دوغ هم میگویند.
- دوغ، به دو شیوه بدست میآید: ۱ آمیختن آب و ماست؛ ۲ زدن ماست و جدا کردن دوغ از مسکه (کره دوغی) که این دوغ ترش تر است.
- کفیر، نوشابه ای خوشمزه شبیه به دوغ که از افزودن دانههای کفیر یا همان مایه کفیر به شیر و تخمیر شیر به وسیله مخمرها فراهم میشود و حدود ۵ درصد الکل دارد.
- پینو، نوعی کشک است
- بستنی، خامه ایست که به سرعت تا دمای منفی ۴۰ درجه سانتی گراد یخ بستهاست که به آن ثعلب نیز میافزایند.
- لور، پنیر دلمه شده سفت نشدهاست که مزه ای شیرین دارد
- آروشه، خوردنی خوشمزه که از سودن پنیر تازه در روی دیگ آتش که به روغن مینشیند و افزودن آرد و زردچوبه بدست میآید.
- دورده یا دووِه، باقیمانده ترش و شور مزه کره ای که داغ شده و روغنش جدا شدهاست.
- روغن زرد یا کرمانشاهی، روغن خالص کره که از جوشاندن کره یا مسکه بدست میآید.
- شکر پنیر، شیرینی ای که از آمیختن آب پنیر و شکر و پختن آن فراهم میشود.
- شیر غنیشده، شیری است که با تبخیر، آب آن به کار رفته و قوام گرفتهاست؛ معمولاً به آن شکر هم میافزایند.
- خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترشیدهاست.
فواید مصرف لبنیات و فرآوردههای آن
همانطور که می دانید، لبنیات شامل: شیر، پنیر، کشک، دوغ و… میباشد. لبنیات را می توان از جمله دسته ی مواد غذایی محبوب در بین افراد دانست چرا که همراه با تناول غذا، بر سر سفره ی رنگین می توان دید. لبنیات، حاوی پروتئین و کلسیم فراوان بوده و مواد مغذی شامل فسفر، نیاسین، ریبوفلاوین و ویتامینهای DوA را برای بدن تأمین میکنند
کسانی که کلسیم کمتر از نیاز روزانه مصرف میکنند، بیشتر از دیگران مبتلا به پرفشاری خون میشوند و در نتیجه توصیه میشود که از غذاهای حاوی کلسیم، به مقدار نیاز استفاده شود.
در مورد این پست نظر بدهید
[Total: 1 Average: 5]