منوی سایت

ضدعفوني كردن سبزيجات

بازدیدها: 3204

ضدعفوني كردن سبزيجات

نحوه ضد عفونی میوه، نحوه استفاده از ضد عفونی کننده سبزیجات، از جمله مواردی است که بسیار اهمیت دارد. ضد عفونی کننده سبزیجات یکی از راه های پیشگیری ویروس کرونا ضد عفونی سبزیجات است. اما سوال اصلی اینجاست سبزی را با چی بشوریم؟ نحوه ضد عفونی سبزیجات با سرکه چگونه است؟ آیا خرید ضد عفونی کننده سبزیجات توصیه می شود؟ آیا می شود مایع ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات را در خانه تهیه کرد؟ شستن سبزی باسرکه، ضد عفونی سبزیجات محسوب می شود؟ روش شستن سبزی با نمک جایگزین ضد عفونی سبزیجات است؟ آیا به دنبال راهی برای ضد عفونی سبزیجات هستید؟ در ادامه میخواهیم بدانیم سبزی را با چی بشوریم؟ نحوه ی ضد عفونی کردن سبزیجات با سرکه به چه صورت است؟ روش شستن سبزی با نمک چیست؟ استفاده از مایع ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات کار درستی است؟ برای پاسخ به سوالات خود با مقاله ی زیر همراه شوید.

باکتری های موجود در سبزیجات موجب ایجاد بیماری و مسمومیت می شود که باید برای جلوگیری از آن ها از روش های صحیح و مناسب برای ضدعفونی کردن و شستشوی سبزیجات استفاده کرد.

 

میوه و سبزیجات را چگونه ضدعفونی کنیم؟

میوه و سبزیجات را چگونه ضدعفونی کنیم میوه را چگونه ضدعفونی کنیم نحوه ضد عفونی میوه

ضدعفوني كردن سبزيجات بسیار حائز اهمیت است. در صورتی که می خواهید نحوه ضد عفونی میوه و همچنین طريقه ضدعفوني كردن سبزيجات را بیاموزید با ما همراه باشید.

 

در مورد ضد عفونی کننده سبزیجات مورد توجه است:

  • میوه و سبزیجات را چگونه ضدعفونی کنیم؟
  • میوه را چگونه ضدعفونی کنیم؟
  • نحوه ضد عفونی میوه
  • چگونه میوه و سبزیجات را ضد عفونی کنیم؟
  • نحوه ضدعفونی سبزیجات
  • مایع ضدعفونی کننده سبزیجات
  • ضد عفونی میوه جات
  • مواد ضدعفونی کننده سبزیجات
  • نحوه ضدعفونی میوه
  • سبزیجات را چگونه ضدعفونی کنیم؟
  • ماده ضدعفونی کننده سبزیجات
  • طرز ضد عفونی سبزیجات
  • مایع ضدعفونی سبزیجات
  • ضد عفونی میوه
  • سبزی را با چی بشوریم

ضدعفوني كردن سبزيجات

بهترین مواد برای ضد عفونی سبزیجات،شستن سبزی با سرکه نیز راهی برای ضد عفونی سبزیجات است.

ضدعفونی میوه جات و سبزیجات برای سلامت انسان بسیار واجب است.

 

مصرف سبزیجات و میوه های آلوده سبب ابتلا به بیماری ها و مسمومیت های بسیار خطرناک می شود. بنابراین همیشه باید قبل از مصرف سبزیجات آنها را به روش صحیحی بشوییم و در شستشوی این خوراکی ها دقت بیشتری انجام دهیم. بی توجهی به نکات بهداشتی در مراحل آماده سازی سبزیجات می تواند آنها را به یک ماده غذایی زیان بار تبدیل کند. بهتر است تمام برگ‌های روی میوه‌ها را جدا کنید تا باعث انتقال آلودگی نشوند.

 

اولین مرحله ضد عفونی کننده سبزیجات؛ پاک کردن سبزی

در اولین مرحله باید سبزی را پاک سازی کنیم. یعنی همه برگ های زرد، چوب ها و گل و لای سبزی را از آن جدا کنیم. در صورت لزوم یک آب سطحی هم روی سبزیجات بگیریم.

 

دومین مرحله ضد عفونی کننده سبزیجات؛ انگل زدایی

ظرفی را پر آب می کنیم و به ازای هر لیتر آب در آن 2 تا 4 قطره مایع ظرفشویی می ریزیم. این کار سبب لیز و لزج شدن تخم و کیست انگل ها و به سطح آب آمدن آنها می شود. در این مرحله از شست وشو، آب روی سبزی را آرام خالی کنید و از درون ظرف سبزی را در آورید.

 

سومین مرحله ضد عفونی کردن سبزیجات؛ میکروب زدایی

برای میکروب زدایی است دوباره سبزی تان را درون یک ظرف پر از آب بریزید. کمی محلول های ضدعفونی کننده حاوی پرکلرین را داخل آب سبزی بریزید. برحسب دستور روی کالا مقدار ماده ضدعفونی کننده را در آب بریزید.

 

مرحله چهارم ضد عفونی کردن سبزیجات؛ آبکشی

برای از بین رفتن اثر مواد شیمیایی سبزی را دوباره داخل آب ریخته و سپس آبکشی کنید تا کاملا تمیز شود.

 

طريقه ضدعفوني كردن سبزيجات

ضدعفونی کردن سبزیجات و نحوه ضد عفونی میوه

نحوه ضد عفونی سبزیجات بسیار آسان است اما در صورتی که به صورت صحیح انجام شود.

 

در کشورهای خارجی همواره توصیه می کنند که پس از خرید سبزیجات آن را فقط با آب بشویید و هرگز مواد ضدعفونی کننده یا مایع ظرفشویی برای شستشو بدان نیافزایید زیرا این مواد شیمیایی به درون بافت سبزیجات راه می یابند.

اما متاسفانه، در کشور خودمان به علت آبیاری سبزیجات با فاضلاب و کودهای انسانی چنین دستورالعملی برای شستن سبزی وجود دارد. گر چه همه ما می دانیم افزودن مواد شیمیایی به خوراکی ها، سبب پایین آوردن ارزش غذایی آنها می شود. برای سلامت بودن لازم است به این طریق سبزیجات را بشوئید.

نحوه ضد عفونی میوه

ضد عفونی کردن سبزیجات و ضدعفونی کننده سبزیجات

ضد عفونی کردن سبزیجات را قبل از مصرف فراموش نکنید.

 

1- مصرف مایع ظرف شویی برای مرحله انگل زدایی سبزی ها (در درازمدت) مضر است. اما به این علت که سبزی های کشت شده در کشور دارای تخم انگل هستند نباید این مرحله را حذف کرد.
2- هنگام شستشوی سبزی ها برای حفظ تازگی، بهتر است سبزی ها را با آب خنک بشویید.
3- در مرحله دوم به این علت که تخم انگل ها به سطح آب می آیند، آب را به آرامی خالی کنید.
4- تمام سبزی های برگی را (از کاهو گرفته تا کلم برگ) را با این روش بشویید و سبزی ها برگ پهن آلودگی بیشتری نسبت به سبزی های دیگر دارند.
5- سبزی ها را نشسته داخل یخچال نگذارید. سبزی ها بعد از انجام تمام مراحل توصیه شده شسته و بعد از خارج شدن آب اضافی، در یخچال قرار دهید.
6- این طریقه شستشو برای سبزی هایی است که خام خورده می شوند. اما می توان سبزی هایی مانند هویج، سیب زمینی و پیاز که پوست محافظ دارند فقط با آب شست.

 

شستن سبزیجات با آب نمک

در ظرفی آب ولرم بریزید و سپس 2 قاشق مرباخوری نمک را به آن بیافزایید، اکنون میوه یا سبزی را به مدت 5 الی 10 دقیقه در آن بخوابانید و سپس با آب سرد بشویید.

 

ضدعفونی و شستشوی سبزیجات با محلول سرکه سفید

دریک کاسه آب ولرم یک قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید. میوه و سبزی را به مدت نیم ساعت در آن قرار دهید. سپس با آب سرد بشویید. اسید موجود در سرکه سفید سبب از بین رفتن باکتری ها و باقی مانده حشره کش می شود.

 

شستن و ضدعفونی سبزیجات با مخلوطی از جوش شیرین و آب لیمو

روی میوه و سبزی مخلوطی از یک قاشق آب لیمو و 2 قاشق جوش شیرین بپاشید. و پس از چند ثانیه آن را بشویید.

بهترین روش ضدعفونی میوه و سبزیجات

ضد عفونی کردن سبزیجات و نحوه ضدعفونی سبزیجات با سرکه

روش ضدعفوني كردن سبزيجات را حتما یاد بگیرید. زیرا برای سلامتی شما الزامی است.

 

باکتری ها از طریق مختلف بر روی میوه ها و سبزیجات راه می یابند. با کتری ها بیشتر از طریق آبیاری و دریافت کود و یا در تماس با مدفوع پرندگان و یا دیگر حیوانات وارد خاک و بعد وارد میوه و سبزی می شود. نشانه ای مبنی بر آلوده شدن سبزیجات به باکتری وجود ندارد.

بعد از دست زدن به سبزیجات یا میوه های خام دست خود را بشویید. به خصوص افراد در معرض بروز عفونت شامل زنان باردار، افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف باید دست های خود را به طور کامل هنگام دست زدن به سبزی ضد عفونی کنند.

 

نحوه ضدعفونی سبزیجات با سرکه

به طور کلی سبزی ها نیاز به انگل زدایی دارند. جهت انگل زدایی سبزیجات باید نحوه ضد عفونی سبزیجات با سرکه را بدانید. یکی از روش های ضد عفونی کردن سبزیجات غوطه ور کردن سبزی ها و میوه ها در آب و نمک است. استفاده از آب و نمک به عنوان یکی از موثر ترین و بی خطر ترین ترکیبات جهت ضد عفونی کردن سبزیجات و میوه جات است. توصیه می شود میوه ها وسبزی ها را قبل از مصرف حدود 10 دقیقه در آب و نمک قرار دهید. میوه ها عموما نیازی به انگل زدایی ندارند و پس از مرحله گذاشته شدن در آب و نمک قابل استفاده است. اما سبزی ها نیاز به انگل زدایی دارند و نمک یا سرکه به هیچ وجه نمی تواند این کار را بکند. استفاده از مایع ظرفشویی دیگر راهکار مردم به ویژه بانوان خانه دار در شستشوی سبزیجات و میوه ها است.

 

مطالب مورد علاقه کاربران:

در مورد این پست نظر بدهید
[Total: 10 Average: 4.9]

مارس 10, 2020
دسته بندی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه
آخرین دیدگاه‌ها
ثبت و تبلیغات رایگان کسب و کار شما!
قرص چاقی در شیراز x بخوانید...