منوی سایت

نان یوخه در شیراز

بازدیدها: 43

بهترین مراکز تهیه نان یوخه در شیراز

مراکز نان یوخه در شیراز کجاست؟ بهترین مرکز پخت نان یوخه در شیراز را از کجا پیدا کنیم؟ نان یوخه شیرازی را از کجا خریداری کنیم؟ این‌ها سوالات رایج افرادی است که قصد خرید بهترین نان یوخه شیرازی را دارند. حال برای پیدا کردن بهترین مراکز و مغازه‌های نان یوخه در شیراز این مطلب را بخوانید.

 

مهم‌ترین مطلب در مورد نان یوخه شیرازی:


 

چگونه نان یوخه در شیراز را تهیه کنیم؟

خیلی از افراد برای تهیه نان یوخه در شیراز به دنبال شیرینی فروشی‌های سطح شهر می‌گردد که این روش هم کاملا درست است ولی مغازه هایی وجود دارد که فقط و فقط شیرینی‌های مخصوص و منحصر به فرد استان فارس اعم از نان یوخه شیرازی، نان فسایی، حلوا مسقطی های شیرازی و… تهیه می‌کنند. حال ما در اینجا می‌خواهیم شما را با مغازه های نان یوخه در شیراز آشنا کنیم. در جدول زیر آدرس و شماره تماس مغازه هایی که بهترین نان یوخه در شیراز را تهیه می‌کنند؛ درج شده است. به قول معروف این نان یوخه پزی ها، سال هاست که در این زمینه مشغول هستند و خاطرات توریست ها و گردشگرهای زیادی از خوردن این شیرینی ایرانی خوشمزه، لذتبخش کرده اند. حال شما هم به دنبال این نان یوخه پزی ها هستید؟ پس به جدول رحوع کنید.


طرز تهیه نان یوخه شیرازی

 

آدرس مغازه های نان یوخه در شیراز کجاست؟

نام نان یوخه در شیراز آدرس نان یوخه پزی های شیراز شماره تماس نان یوخه در شیراز
نانک شيراز، شهرك گلستان، بين فلكه اول و دوم 071-36206174
یوخه همت شيراز، خیابان لطفعلی خان زند، كوچه اسكندری 071-32244910
یوخه پزی دهقانی شیراز، بلوار ابوذر غفاری، 10 متری دوم شهید عابدینی. 071-37513797
یوخه پزی محمدی شیراز، فلکه فرودگاه، خیابان نادر، ابتدای خیابان قدمگاه 071-38204750
نان و یوخه پزی خلیلی شیراز، فلکه هنگ، نان و یوخه پزی خلیلی 071-32334070
نان یوخه کشاورز شیراز، بلوار سفیرجنوبی، نبش کوچه 9. 071-38243854
یوخه پزی هفت خوان شیراز، بلوار عدالت جنوبی، نبش کوچه طالقانی 071-38243801
نان یوخه پزی ده بزرگی شیراز، خیابان حافظ، قبل از کوچه هفدهم 09177373913
یوخه پزی فرد شیراز، خیابان توحید، نبش پاساژ شرق 071-32338674
یوخه و شیرینی پزی امید شیراز، ایمان جنوبی، 25 متری شهید شیخی 09171194191
یوخه پزی گلستان شیراز، بلوار مدرس، جنب کوچه 18 071-37354741
یوخه پزی حدیث شیراز، بلوار امیرکبیر، بعداز انبار شرکت نفت، نبش کوچه 12 071-38307437
یوخه پزی دستچین شیراز، بلوار عدالت جنوبی، خیابان دستغیب، نبش کوچه 13. 071-38262836
یوخه پری شکرانه شیراز، گویم، بعد از پل بهارستان سمت راست. 09178090288

نان یوخه شیرازی یا کاک کرمانشاهی؟

نان یوخه شیراز یا همان نان کاک کرمانشاه، یک نوع سوغاتی و شیرینی سنتی ایرانی است که همان طور که از اسمش پیدا است، فقط مربوط به شهرهای شیراز و کرمانشاه است ولی در شهرهای دیگر نیز تهیه می‌شود. این نوع شیرینی در شیراز به نان یوخه معروف است و در کرمانشاه به آن نان کاک یا شیرینی کاک می‌گویند. این نان از ورقه‌های نازک خمیر تهیه شده است و با استفاده از خمیر ور نیامده مخصوص درست می‌شود.

نان یوخه شیرازی، سبک، خوشمزه و پر انرژی است. نان یوخه یا کاک را از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب درست می‌کنند. برای خوشمزه‌تر شدن، معمولاً روی آن پودر نارگیل، خلال پسته و یا خلال بادام می‌ریزند؛ که بسیار لذیذ نیز می شود.


 

تهیه نان یوخه شیرازی

 

تهیه نان یوخه شیرازی چگونه است؟

همانطور که می‌دانید و خواندید، شیرینی یوخه شیراز، از جمله شیرینی‌های محلی و سنتی این شهر است. به همین خاطر ما در این مطلب، نحوه پخت شیرینی یوخه شیراز را برای شما بیان می‌کنیم تا شما هم بتوانید در منزل آن را به راحتی تهیه و سرو نمایید.

مواد اولیه تهیه نان یوخه شیرازی:

  • آب ولرم: ۵۰ میلی‌لیتر.
  • آرد: ۳۰۰ گرم.
  • پودر قند: ۱۶۰ گرم.
  • پودر بادام: ۲/۱ پیمانه.
  • روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد: ۵۰ گرم.
  • مایه خمیر فوری: یک قاشق چای‌خوری.
  • نمک: ۲/۱ قاشق چای‌خوری.
  • پودر هل: یک قاشق چای‌خوری.

 

نان یوخه محلی

 

دستورالعمل تهیه نان یوخه شیرازی:

  1. مرحله اول تهیه نان یوخه شیرازی: در مرحله اول تهیه نان یوخه شیرازی، ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و ۵۰ میلی لیتر آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا ۱۰ دقیقه بماند و پف کند.
  2. مرحله دوم تهیه نان یوخه شیرازی: بعد از آن روغن را آب ذوب کنید و در ظرف دیگری بریزید تا روغن کمی خنک شود. سپس تخم مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم زنید و به روغن خنک شده اضافه کنید
  3. مرحله سوم تهیه نان یوخه شیرازی: مایه خمیر آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ بیفزایید و به همزدن ادامه دهید.
  4. مرحله چهارم تهیه نان یوخه شیرازی: سپس آرد را اضافه کنید و آنقدر هم زنید که خمیربه دست آمده، لطیف و یکدست و بدون چسبندگی به دست آید. خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و حدود ۲ ساعت استراحت دهید.

به این نکته توجه کنید که اگر خمیر شل بود، می‌توانید کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید.

  1. مرحله پنجم تهیه نان یوخه شیرازی: بعد از آنکه خمیر آماده شد، آن را را لوله کرده و به اندازه های یکسان چانه کنید و چانه ها را با وردنه باز کنید و با وردنه‌ای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقه‌های نازک خمیر را یک ماهیتابه بزرگ انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید.
  2. مرحله ششم تهیه نان یوخه شیرازی: خمیر پیش از آنکه خنک شوند، روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید. روی آن را با فشار مناسب وردنه بکشید.
  3. مرحله آخر تهیه نان یوخه شیرازی: در آخر هم نیز، با فاصله های ۳ سانتی متری و به شکل اریب ببرید. کاک را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

 

فیلم آموزش نان یوخه شیرازی:

اگر برای یاد گرفتن طرز تهیه نان یوخه در منزل به دنبال فیلم اموزش نان یوخه می‌گردید، به سایت آپارات رجوع کنید. در سایت آپارات فیلم های طرز تهیه نان یوخه ای شیرازی یافت می‌شود که به راحتی با دیدن آنها می‌توان نان یوخه شیرازی را در منزل تهیه کرد.

در مورد این پست نظر بدهید
[Total: 0 Average: 0]

می 11, 2020
دسته بندی :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
ثبت و تبلیغات رایگان کسب و کار شما!
نان یوخه در شیراز x بخوانید...