رستوران شیراز بوداپست
share on facenama share on cloob share on facebook share on twitter share on whatsapp share on telegram

رستوران شیراز در بوداپست

رستوران شیراز در بوداپست

بوداپست مهد تاریخ  و زیبایی اروپای شرقی  با جاذبه های فراوان برای سفر شما رستوران ها با غذاهای محلی ،مدرن را اراِئه می دهد. رستوران شیراز در بوداپست برای تجربه انواع غذاهای محبوب مناسب سلیقه با شما همراه خواهد شد .

 

نمونه های غذاهای محبوب مجارستانی  در رستوران شیراز در بوداپست :

گولاش

از پرطرفدارترین غذاهای سنتی اصیل مجارستانی  در  رستوران شیراز در  بوداپست ، گولاش است با ترکیبات سبزیجات و گوشت گاو با چاشنی های تند و تیز و انواع ادویه های محبوب .

گولاش
گولاش

هولسلی

نوعی سوپ بوداپستی که در آن از ماهی استفاده می‌شود و طعمی عجیب دارد. در این سوپ انواع ادویه‌جات مانند پاپریکای تند و نوعی رشته استفاده‌شده که به همراه نان سفید قابل سرو است.این سوپ خوشمزه به‌اندازه گولاش قدمت چندین ساله داشته که گردشگران نیز از آن استقبال کرده‌اند.

هولسلی
هولسلی

لکسو

این غذا نسخه مجارستانی سوپ سبزیجات بوده که در آن از فلفل سبز یا قرمز، گوجه‌فرنگی، گوشت خوک، نمک، شکر و ادویه‌جات استفاده می‌شود. که برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یا می‌خواهند غذایی گیاهی امتحان کنند بهترین انتخاب است.

رستوران شیراز در بوداپست

توروش چوزا

نوعی پاستا مجارستانی  در شهر بزرگ بوداپست که یک قاشق آن تجربه‌ای فراموش‌نشدنی برای شما باقی خواهد گذاشت. برای تهیه این غذا از پاستای مخصوص به نام چوزا، پنیر و گوشت تازه استفاده می‌شود.

رستوران شیراز بوداپست

فوزلیک

نوعی غذای مجارستانی که طعمی شبیه به سوپ و خورشت دارد. در این غذا از کلم، لوبیا قرمز، کدو، سیب‌زمینی، نخودفرنگی، عدس و اسفناج استفاده‌ شده که طعمی جالب و هیجان‌انگیز دارد. برای تزئین این غذا از تخم‌مرغ یا خامه‌ترش استفاده می‌کنند که بسیار لذیذ است.

فوزلیک
فوزلیک

خورش پورکولت و پاپریکاش

پورکولت و پاپریکاش دو نوع غذای معروف مجارستانی است. هرچند بسیاری از افراد این دو غذا را با یکدیگر اشتباه می گیرند، اما تفاوت هایی میان این دو خورش وجود دارد. پورکولت یک خورش کامل است و پاپریکاش، شباهت زیادی در مواد اولیه با پورکلت دارد. با این حال، پاپریکاش را نوعی خورش پورکلت می دانند. در این غذا گوشت مرغ، جگر، گوشت گاو و … را همراه با انواع ادویه های تند و پیاز به کار می رود. مجارستانی ها، به حدی پورکولت را دوست دارند که هر یکشنبه، معمولا این غذا را می پزند و در جمع خانوادگی نوش جان می کنند.

خورش پورکولت و پاپریکاش
خورش پورکولت و پاپریکاش

 

در مورد این پست نظر بدهید
[Total: 0 Average: 0]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *