بازدیدها: 848
یادگیر اشپزی درواقع یادگیری یکی از مهارت های زندگی است. به علاوه یک روش برای شناخت فرهنگ یک قومیت یا ملیت، چشیدن غذای آنهاست. امروزه در تمام دنیا مردم به غذاهای مختلف و متنوع اهمیت میدهند. اگر شما در شیراز زندگی می کنید و به دنبال آموزشگاه آشپزی شیراز هستید سایت سارجو لیستی از آموزشگاه ها را تهیه کرده است.
آشپزی هنر تبدیل مواد خام به غذا های مطلوب است. آشپز کسی است که به خوبی با این هنر آشنا باشد. در رستوران های بزرگ، معمولا گروهی آشپز مشغول به کار هستند و یک سرآشپز بر همه کار های آشپزخانه نظارت و مدیریت دارد. آشپز حرفه ای علاوه بر آشنایی با انواع غذاهای ملل و اصیل باید با خواص و فواید غذا ها آشنا باشد. آشپزی نیاز به تحصیل، مهارت و تجربه است. کلاس های آشپزی و آموزشگاه های زیادی در شهر های ایران این مهارت خوشمزه را به شما آموزش می دهند.
با توجه به اینکه آموزشگاه های مختلفی در این زمینه آموزش می دهند و هر آموزشگاهی روش خاصی را آموزش می دهد، به طور کلی باید در دوره های آموزشی آشپزی موارد زیر آموزش داده شود. البته دقت کنید که تمام آموزشگاه های آشپزی، آموزش های آشپزی بین الملل را ندارند.
از آنجایی که آشپزی نیاز به تجربه زیادی دارد، بسیاری از افراد به صورت تجربی وارد این حرفه شده اند. اما امروزه برای ورود به این رشته باید تحصیلات و تخصص های لازم را پشت سر بگذارید. رشته آشپزی و هتلداری یکی از راه های ورود به این رشته است. یک روش دیگر، گذراندن دوره های آشپزی در آموزشگاه های معتبر و تخصصی میباشد. لیست آموزشگاه آشپزی شیراز این کمک را به شما می کند که آموزشگاه مناسبی پیدا کنید. مدرک و گواهینامه سازمان فنی و حرفه ای در سطح بین الملل برای بسیاری از کشور ها معتبر میباشد.
اسامی آموزشگاه آشپزی شیراز |
آدرس آموزشگاه آشپزی شیراز |
تلفن آموزشگاه آشپزی شیراز |
آموزشگاه سر آشپز ایرانی شیراز | فلکه گاز -پاساژ انتظاری – طبقه دوم | 07132291879 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور | بلوار چمران- قبل از پل زرگری – ساختمان شایان -طبقه دو | 07136288716 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی مارال | بیست متری سینما سعدی – نبش هدایت غربی | 07132353675 |
آموزشگاه آشپزی پارس | ملاصدرا- خیابان جمالی – کوچه 6 – ساختمان پارس- طبقه 4 | 07136474758 |
آموزشگاه آزاد آشپزی شیرین | میدان نمازی – پاساژ بهاران – طبقه دوم | 07132307473 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی آنیل | شهرک گلستان-طبقه بالای بانک کشاورز | 07136224607 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی چاشنی شیراز | بلوار گلستان- نبش خیابان طهماسبی | 07137304617 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی فرینوش | میدان صنایع- بلوار دکتر حسابی – نبش کوچه 8 | 07136250539 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی سلوا | شیراز، حد فاصل چهارراه بنفشه و فلکه هنگ – طبقه بالای موسسه ثامن الحجج | 07132332656 |
آموزشگاه آشپزی کدبانوی ایرانی | شیراز، ابتدای بلوار فرصت شیرازی | 07137208471 |
آموزشگاه آشپزی زهرا شیشه بر | شیراز، خیابان نادر- بین چهار راه گمرک و منوچهری – طبقه بالای بانک رفاه | 07132350682 |
آموزشگاه صنایع غذایی بهاره | شیراز، بلوار گلستان -خیابان استاد شهریار- کوچه 1 | 07137315356 |
آموزشگاه آشپزی شادن | شیراز، معالی آباد- نرسیده به میدان احسان- ساختمان اوتانا 2-واحد403 | 07136358594 |
آموزشگاه صنایع غذایی نانک | شیراز، شهرک گلستان-بلوار علامه امینی- خیابان گلزار-نبش کوچه 3 | 07136505893 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی سینابون | شیراز، صنایع- کوی فرمانداری- ساختمان رز | 09173195058 |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی نارون | شیراز، شهرک گلستان- 20متری دلواری- کوچه 1-پلاک 25 | 07136209769 |
هزینه کلاس بستگی به تعداد جلسات و ساعت هر جلسه و آموزشگاه دارد. در بعضی از آموزشگاه آشپزی شیراز در انتهای دوره با برگزاری امتحان، مدرک آشپزی یا مدرک معتبر دیگری مانند مدرک فنی و حرفه ای به افراد داده می شود.
آشپز با تجربه ای که دوره های لازم را گذرانده باشد میتواند با گرفتن مجوز آموزشگاه آشپزی، آموزشگاه تاسیس کند و به علاقه مندان آموزش دهد. علاوه بر این میتواند در مراکزی مانند هتل ها، آشپزخانه های بزرگ، رستوران ها، فست فودی ها و آشپز خانه های صنعتی کار کند. در صورت شایستگی و مهارت زیاد با صلاحیت کافی به درجه سر آشپزی برسد. همچنین، میتواند رستوران یا آشپزخانه و بیرون بر تاسیس کند. فردی که مهارت لازم برای آشپزی بین الملل را گذرانده باشد میتواند در فرصت های شغلی در کشور هایی مانند دبی، کانادا و استرالیا استفاده کند. بدیهی است که آشپز ماهر فرصت های شغلی زیادی را خواهد داشت.
مادر اشپزی ایرانی- استاد و نویسنده کتاب پرطرفدار هنر آشپزی
استاد آشپزی- دارنده سه رستوران وافی، لستر و جیرو- دارنده کافی شاپ کشمش- دارنده بزرگترین فست فود اصفهان به نام تین- دارنده واحد غذایی take away به نام پلاک
استاد آشپزی- مدرس هتل داری- مدیر مجله ماهنامه آشپزخانه ملل- مدیر آموزشگاه آشپزی ملل- موسس کیترینگ farchef
استاد آشپزی- مدرس و محقق در زمینه آشپزی و شیرینی پزی- داور بین الملل در برخی از جشنواره های غذایی- مسئول تدارکات و پذیرایی بسیاری از جلسه های بزرگ کشوری-